Design

Att glädja ögat i vardagen. Design är att göra vardagens måsten lite roligare och lite snyggare. Smarta, slitstarka funktioner – självklart! Men vi tror också, att ett nytt roligt överdrag till strykbordet gör stor skillnad för arbetsglädjen. Våra produkter måste platsa ett aktivt hem, där allt är på gång samtidigt. Därför samarbetar vi sedan många år med några väl utvalda formgivare.

BITTE STENSTRÖM

Bittes mönster är välkända inom heminredning och design och syns i svenska hem på likväl tyger som tapeter. Såhär säger Bitte själv om sitt skapande:
”Jag börjar alltid att skissa i blyerts eller gouache och inte förrän i slutskedet får datorn hjälpa till med rapport och färgsättning. Naturen och storstäder är mina största inspirationskällor. Sedan ett år tillbaka bor jag på Öland och atmosfären här ger mig lugn och arbetsro.”

VALLILA

Vallila 2010 Startade vi ett samarbete med Finska Vallila Interiör, ett familjeföretag som grundades i Helsingfors 1935.
De mönster vi valt av Vallilas kollektion är designade av Tanja Orsjoki.

MOOD STUDIO

Mood Studio I år har vi utökat kollektionen ytterliggare med en spännande och innovativ design av Emily Hedenstedt på Mood Studio.

Design