Miljö

Vår optimism är stark när det gäller världen och miljön, även om utmaningarna är stora. Vi försöker göra det bästa vi kan i den situation vi lever och verkar i. Alla små beslut är avgörande för att driva på och förändra. Vi tar vårt miljöansvar i stort som smått, när det gäller materialval, transporter och i produktionen. Om vi gör det bästa vi kan, hoppas vi att det inspirerar dig att göra detsamma.

Oeko-Tex

Öeko-tex Alla våra strykbord är Oeko-Tex certifierade, vi kan därför intyga att alla textilier som testats och certifierats inte innehåller koncentrationer av ämnen som kan vara farliga för människors hälsa.

European Product

European Produkt Vi är stolta över att kunna använda European Product symbolen. Den visar att våra produkter är producerade i vår egen fabrik i Europa. Kortare transporter ger mindre belastning på vår miljö och att göra så lite miljöpåverkan som möjligt är viktigt för oss.

Enea

European Produkt En stor del av vårt miljötänk gäller vår produktion därför är det viktigt för oss att vår elförsörjning är baserad på 100% förnybar energi.

Miljö